Amber & Cederwood Doftljus

Den varma och sensuella doften av bärnsten kombinerat med cederträets jordiga och lugnande toner bidrar till en avslappnande miljö.

 

Recensioner

Vårt doftljus Amber & Cederwood av sojavax har en sprakande träveke med fräsch doft som sprider sig i rummet. Den varma och sensuella doften av bärnsten kombinerat med cederträets jordiga och lugnande toner bidrar till en avslappnande miljö. Amber & Cederwood bidrar till en lugn och harmonisk känsla. Njut av en avstressad stund med just din favoritavkompling.

Doftljuset brinner med en långvarig sprakande låga och brinner i ca 25 timmar. Vid eldning har ljusen mild spridning av doften i rummet. Det här ljuset ger dig en trygg, bekväm stämning utan att behöva oroa dig för förmycket doft.

Detta underbara ljus består av doftsatt sojavax. Veken är tillverkad av trä för att ge en knastrande effekt. I botten av ljuset finns ett metallclips som håller veken på plats. Låt inte lågan träffa metallclipset utan släck ljuset innan.

GÖR SÅ HÄR:

  • Innan eldning så ska man ta bort gammal sot från veken (gäller då inte första gången ljuset ska tändas)
  • Tänd veken på kortsidan och håll kvar tändaren så vaxet hinner bilda en liten pöl.
  • Låt ljust brinna så länge att smältpoolen når kanten. Veken kan annars kvävas på grund av poolbildning och för mycket vax.

Innehåll Amber & cederwood: Sojavax, Doftolja (Allergener: d-Limonene, Linalool, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Coumarin, alpha-Hexylcinnamaldehyde, Citronellol, Citral) , Träveke.

Recensioner

Recensera produkt