Cotton fresh

Vårt doftljus av sojavax har en sprakande träveke och har en mjuk, nytvättad doft av bomull, som en renbäddad säng i ett nystädat sovrum. Passar bäst för dig so

 

Recensioner

Vårt doftljus av sojavax har en sprakande träveke och har en mjuk, nytvättad doft av bomull, som en renbäddad säng i ett nystädat sovrum. Passar bäst för dig som vill ha en frisk och len doft som inte tar över för mycket samt har en lugnande inverkan. Doftljuset brinner med en långvarig sprakande låga och brinner i ca 25 timmar. Vid eldning har ljusen mild spridning av doften i rummet. Det här ljuset ger dig en trygg, bekväm stämning utan att behöva oroa dig för förmycket doft. Upplev enkelhet och naturlighet med Cotton Fresh sojavaxljus.

Detta underbara ljus består av doftsatt sojavax som gjorts med syntetiska ingredienser och är fri från de 26 parfymallergener som klassificeras som särskilt allergiframkallande enligt EU:s kosmetikadirektiv. Veken är tillverkad av trä för att ge en knastrande effekt. I botten av ljuset finns ett metallclips som håller veken på plats. Låt inte lågan träffa metallclipset utan släck ljuset innan. 

GÖR SÅ HÄR: 

  • Innan eldning så ska man ta bort gammal sot från veken (gäller då inte första gången ljuset ska tändas), 
  • Tänd veken på kortsidan och håll kvar tändaren så vaxet hinner bilda en liten pöl. 
  • Låt ljust brinna så länge att smältpoolen når kanten annars finns risk för poolbilning och veken kvävs.

Innehåll: Sojavax, Doftolja (allergenfri), Träveke

Recensioner

Recensera produkt