Granskog Doftljus

Granskog har en naturlig och mustig skogsdoft. Känslan att promenera i en granskog en tidigt morgonen efter regnet har lagt sig är något som måste upplevas.

 

Recensioner

Vårt doftljus Granskog av sojavax har en sprakande träveke med söt doft som sprider sig i rummet. Granskog har en naturlig och mustig skogsdoft. Känslan att promenera i en granskog en tidigt morgonen efter regnet har lagt sig är något som måste upplevas. Dofter har toner av koda och barr. Varför inte ta skogen med hem till sitt vardagsrum.

Doftljuset brinner med en långvarig sprakande låga och brinner i ca 25 timmar. Vid eldning har ljusen mild spridning av doften i rummet. Det här ljuset ger dig en trygg, bekväm stämning utan att behöva oroa dig för förmycket doft.

Detta underbara ljus består av doftsatt sojavax. Veken är tillverkad av trä för att ge en knastrande effekt. I botten av ljuset finns ett metallclips som håller veken på plats. Låt inte lågan träffa metallclipset utan släck ljuset innan.

GÖR SÅ HÄR:

  • Innan eldning så ska man ta bort gammal sot från veken (gäller då inte första gången ljuset ska tändas)
  • Tänd veken på kortsidan och håll kvar tändaren så vaxet hinner bilda en liten pöl.
  • Låt ljust brinna så länge att smältpoolen når kanten. Veken kvävas på grund av poolbildning och för mycket vax.

Innehåll Granskog : Sojavax, Doftolja (Allergener: d-Limonene, Geraniol, Alpha Isomethyl Ionone, Linalool, Citral), Träveke.

Recensioner

Recensera produkt