Gröna Äpplen Doftljus

Vårt doftljus Gröna Äpplen Doftljus är tillverkade av sojavax som har en sprakande träveke med söt doft av gröna äpplen som sprider sig i rummet.

 

Recensioner

Vårt doftljus Gröna Äpplen Doftljus är tillverkade av sojavax som har en sprakande träveke med söt doft av gröna äpplen som sprider sig i rummet. Ett ljus som passar året runt men gör sig bär på vår och sommarmånaderna. Gröna Äpplen har en syrlig och söt karakteristisk doft som inte går att ta fel på. Doftprofilen har enklare inslag med en livlig och fräsch nyans som uppskattas av många.

Doftljuset brinner med en långvarig sprakande låga och brinner i ca 25 timmar. Vid eldning har ljusen mild spridning av doften i rummet. Det här ljuset ger dig en trygg, bekväm stämning utan att behöva oroa dig för förmycket doft.

Detta underbara ljus består av doftsatt sojavax. Veken är tillverkad av trä för att ge en knastrande effekt. I botten av ljuset finns ett metallclips som håller veken på plats. Låt inte lågan träffa metallclipset utan släck ljuset innan.

GÖR SÅ HÄR:

  • Innan eldning så ska man ta bort gammal sot från veken (gäller då inte första gången ljuset ska tändas)
  • Tänd veken på kortsidan och håll kvar tändaren så vaxet hinner bilda en liten pöl.
  • Låt ljust brinna så länge att smältpoolen når kanten. Veken kvävas på grund av poolbildning och för mycket vax.

Innehåll Gröna Äpplen: Sojavax, Doftolja (Allergener: Alpha Isomethyl Ionone, alpha-Hexylcinnamaldehyde, Geraniol), Träveke.


Recensioner

Recensera produkt