Ocean

Ocean doftljus ett ljus som ger en frisk och uppfriskande doft av hav och kust. Upplev en avkopplande och lugnande atmosfär med Ocean doftljus.

 

Recensioner

Vårt doftljus av sojavax har en sprakande träveke med fräsch som sprider sig i rummet. Vårt Ocean doftljus är ett perfekt val för att skapa en avkopplande atmosfär. Ocean doftljus är ett perfekt val för att skapa en avkopplande atmosfär. Doftljusens friska och lätta dofter av hav och saltvatten fyller rummet med en lugn och harmonisk stämning. De ljusa och friska färgerna på ljusen skapar en känsla av välbefinnande och harmoni. När ljusen brinner skapar de en behaglig och avslappnande atmosfär som är perfekt för att koppla av efter en stressig dag. Doftljusen är också ett utmärkt val för att skapa en romantisk stämning, eftersom de skapar en mysig och inbjudande miljö. Med Ocean doftljus kan du skapa en avkopplande och harmonisk atmosfär som är perfekt för att koppla av och njuta av. Doftljuset brinner med en långvarig sprakande låga och brinner i ca 25 timmar. Vid eldning har ljusen mild spridning av doften i rummet. Det här ljuset ger dig en trygg, bekväm stämning utan att behöva oroa dig för förmycket doft. 

Detta underbara ljus består av doftsatt sojavax. Veken är tillverkad av trä för att ge en knastrande effekt. I botten av ljuset finns ett metallclips som håller veken på plats. Låt inte lågan träffa metallclipset utan släck ljuset innan. 

GÖR SÅ HÄR: 

  • Innan eldning så ska man ta bort gammal sot från veken (gäller då inte första gången ljuset ska tändas), 
  • Tänd veken på kortsidan och håll kvar tändaren så vaxet hinner bilda en liten pöl. 
  • Låt ljust brinna så länge att smältpoolen når kanten annars finns risk för poolbilning och veken kvävs.

Innehåll: Sojavax, Doftolja (Allergener: Linalool) , Träveke. 

UFI kod: C300-H099-T00K-918D

Recensioner

Recensera produkt