Relax Doftljus

Vårt Relax doftljus med toner av den söta och exotiska fruken litchi, varma och uppiggande ringblommman tillsammans med den varma och jordiga guaiacträ kan bara

 

Recensioner

Vårt doftljus Relax av sojavax har en sprakande träveke med söt doft som sprider sig i rummet. Vårt Relax doftljus med toner av den söta och exotiska fruken litchi, varma och uppiggande ringblommman tillsammans med den varma och jordiga guaiacträ kan bara bädda för succé. När frukten litchis dofter når näsan påminner dessa om den söta och blommiga kombinationen av jordgubbar, vindruvor och rosenblad. När den möter det lite mer kryddiga, jordiga och lite rökiga guaiacträ får vi en fantastisk doftupplevelse. Sen att ringblommans varma och uppiggande effekt ligger och gör sig påmind i bakgrunden kan inte bli annat än succé. Detta är en av våra mest populära doftljus.

Doftljuset brinner med en långvarig sprakande låga och brinner i ca 25 timmar. Vid eldning har ljusen mild spridning av doften i rummet. Det här ljuset ger dig en trygg, bekväm stämning utan att behöva oroa dig för förmycket doft.

Detta underbara ljus består av doftsatt sojavax. Veken är tillverkad av trä för att ge en knastrande effekt. I botten av ljuset finns ett metallclips som håller veken på plats. Låt inte lågan träffa metallclipset utan släck ljuset innan.

GÖR SÅ HÄR:

  • Innan eldning så ska man ta bort gammal sot från veken (gäller då inte första gången ljuset ska tändas)
  • Tänd veken på kortsidan och håll kvar tändaren så vaxet hinner bilda en liten pöl.
  • Låt ljust brinna så länge att smältpoolen når kanten. Veken kvävas på grund av poolbildning och för mycket vax.

Innehåll Relax : Sojavax, Doftolja (Allergener: Benzyl benzoate, Citronellol, Geraniol, alpha-Hexylcinnamaldehyde, Cinnamyl alcohol, Eugenol, Linalool, d-Limonene, Citral, Anisyl alcohol, Farnesol), Träveke.

Recensioner

Recensera produkt