Whiskey & Caramel Doftljus Allergenfri

Om du söker efter ett sätt att förbättra stämningen och skapa en avslappnande atmosfär hemma, borde du definitivt ge Whiskey & Caramel doftljusen ett försök.

 

Recensioner

Om du söker efter ett sätt att förbättra stämningen och skapa en avslappnande atmosfär hemma, borde du definitivt ge Whiskey & Caramel doftljusen ett försök. Denna konstnärliga blandning har varsamt skapats för att leverera en unik doft som kombinerar rika, dekadenta toner av varm karamell med de mjuka, mognande noterna av åldrad whiskey. Resultatet är en fängslande doft som känns som en varm omfamning, perfekt för att koppla av efter en lång dag eller för att skapa en mysig kväll hemma.

Det som verkligen imponerar med detta ljus är detaljerna som har lagts på dess framställning. Tillverkad av högkvalitativ sojavax, ger det en jämn, ren bränning som säkerställer att du kan njuta av doften till fullo. Dessutom träveken garanterar att du kan andas lätt medan du kopplar av till dess avslappnande knaster, utan några skadliga avgaser. Och med sin eleganta burk blir detta ljus en vacker detalj i alla rum i ditt hem och smälter sömlöst in med alla dekorationsstilar. Oavsett om du söker efter en speciell överraskning till dig själv eller behöver den perfekta presenten till någon speciell, är Whiskey & Caramel doftljusen ett utmärkt val.

Detta underbara ljus består av doftsatt sojavax. Veken är tillverkad av trä för att ge en knastrande effekt. I botten av ljuset finns ett metallclips som håller veken på plats. Låt inte lågan träffa metallclipset utan släck ljuset innan.

GÖR SÅ HÄR:

  • Innan eldning så ska man ta bort gammal sot från veken (gäller då inte första gången ljuset ska tändas)
  • Tänd veken på kortsidan och håll kvar tändaren så vaxet hinner bilda en liten pöl.
  • Låt ljust brinna så länge att smältpoolen når kanten. Veken kan annars kvävas på grund av poolbildning och för mycket vax.

Innehåll Whiskey & Caramel: Sojavax, Doftolja (allergenfri) , Träveke.

Recensioner

Recensera produkt