Choklad

Om du älskar choklad kommer du att älska detta doftljus! Den rika och fylliga doften av choklad ger en känsla av välbefinnande. Doftljuset ger verkligen en käns

 

Recensioner

Vårt doftljus av sojavax har en sprakande träveke med doft av Choklad. Om du älskar choklad kommer du att älska detta doftljus! Den rika och fylliga doften av choklad ger en känsla av välbefinnande. Doftljuset ger verkligen en känsla av lyxigupplevelse. Den liknar upplevelsen av att dricka varm choklad en kall vinterdag eller att äta riktigt god choklads om smälter i munnen. Det här doftljuset är lämpligför dem som vill skapa en lugn och mysig atmosfär i sitt hem. Doftljuset brinner med en långvarig sprakande låga och brinner i ca 25 timmar. Vid eldning har ljusen mild spridning av doften i rummet. Det här ljuset ger dig en trygg, bekväm stämning utan att behöva oroa dig för förmycket doft. 

Detta underbara ljus består av doftsatt sojavax. Veken är tillverkad av trä för att ge en knastrande effekt. I botten av ljuset finns ett metallclips som håller veken på plats. Låt inte lågan träffa metallclipset utan släck ljuset innan. 

GÖR SÅ HÄR: 

  • Innan eldning så ska man ta bort gammal sot från veken (gäller då inte första gången ljuset ska tändas), 
  • Tänd veken på kortsidan och håll kvar tändaren så vaxet hinner bilda en liten pöl. 
  • Låt ljust brinna så länge att smältpoolen når kanten annars finns risk för poolbilning och veken kvävs.

Innehåll: Sojavax, Doftolja (allergen: Benzyl alcohol, Benzyl salicylate), Träveke. 

Recensioner

Recensera produkt