Kaffe

Vårt doftljus av sojavax har en sprakande träveke med doft av kaffe. Kaffe är en doft som sprider en underbar känsla av välbefinnande, precis som den aromatiska

 

Recensioner

Vårt doftljus av sojavax har en sprakande träveke med doft av kaffe. Kaffe är en doft som sprider en underbar känsla av välbefinnande, precis som den aromatiska och rika doften av nybryggt kaffe. Vem kan motstå doften av ångande nybryggt kaffe? Precis som den aromatiska och intensiva doften av nymalda kaffebönor sprider denna doft en underbar känsla av välbefinnande. Passar bäst för dig som vill ha en frisk doft av nymalt kaffe. Doftljuset brinner med en långvarig sprakande låga och brinner i ca 25 timmar. Vid eldning har ljusen mild spridning av doften i rummet. Det här ljuset ger dig en trygg, bekväm stämning utan att behöva oroa dig för förmycket doft. 

Detta underbara ljus består av doftsatt sojavax. Veken är tillverkad av trä för att ge en knastrande effekt. I botten av ljuset finns ett metallclips som håller veken på plats. Låt inte lågan träffa metallclipset utan släck ljuset innan. 

GÖR SÅ HÄR: 

  • Innan eldning så ska man ta bort gammal sot från veken (gäller då inte första gången ljuset ska tändas), 
  • Tänd veken på kortsidan och håll kvar tändaren så vaxet hinner bilda en liten pöl. 
  • Låt ljust brinna så länge att smältpoolen når kanten annars finns risk för poolbilning och veken kvävs.

Innehåll: Sojavax, Doftolja (allergen: Benzyl benzoate), Träveke. 

Recensioner

Recensera produkt