Kropp Frigg

Ett vackert bivaxljus med en avbild av en gravid kvinnlig torso som håller om sin mage. Detta ljus blir en symbol för det vackra med att bär på ett nytt liv.

 

Recensioner

Kropp Frigg

Ett vackert ljus med en avbild av en gravid kvinnlig torso som håller om sin mage. Detta ljus harmoniserar väl till dagens moderna stil och inredning i alla hus samt blir en stark symbol för det vackra med att bär på ett nytt liv.  Ljusets varma låga skapar en mysig och trevlig atmosfär vid matbordet som soffbordet. Ett handtillverkat ljus som passar till många olika situationer. Berätta för din partner på ett nytt sätt att ni väntar barn med detta ljus. Men det kan även användas som ett vackert dekorativt ljus eller present ide till morsdag, gravid, årsdagen, bröllopet, alla hjärtans dag eller födelsedagen. Ett fantastiskt vackert ljus som bäst avnjuts i hel serie. Hela vår kropp serie hittar ni HÄR

Frigg är den högsta gudinnan och har vetskap om alla gudarnas och människornas öden, dock avslöjar hon gärna inget om dem. Hon är även moderskapets och äktenskapets gudinna.


Ljusets storlek: höjd 8cm, omkrets 5cm.  

Vikt ca 70g

Lågans storlek: mellanstor

Önskar ni få er ljus lackat för att få en glansig yta väljer ni detta uppe till höger vid varukorgsknappen.

Recensioner

Recensera produkt