Vanliga frågor


Hur kan jag betala i butiken?

Du kan betala säkert i butiken med kort, faktura, Swish eller direkt banköverföring via Payson by Svea. 

Om ni handlar i vår butik med önskar leverans inom Sösdala så kan vi betala vid leverans med kort kontant eller swish. 


Hur lång är leveranstiden?

Vår vanliga leveranstid är mellan 1-4 arbetsdagar. OBS! Beställningar som har lagts under helgen skickas tidigast på måndagen veckan efter. Skulle vi vara ute på marknader kan leveranstiden vara något längre. 


Kan jag lägga till/ta bort produkter från min beställning?

Så länge vi inte har skickat er beställning kan ni göra ändringar i den. Mail så fort som möjligt till oss så vi kan rätta till er beställning. Observera att i vissa fall så kan det ta lite extra tid samt att Payson inte godkänner detta. I de fall kommer vi fram till en lösning som blir så bra som möjligt för er!


Var är min beställning?

När vi har paketerat er beställning så skickar vi ut ett mail till er med alla uppgifter samt ett spårningsnummer. Om det saknas ett spårningsnummer i er mail kan ni alltid fråga oss efter det så skickar vi det till er. Ni kan även följa er leverans via postnords app.


Kan jag beställa utanför Sverige?

Nej! I nuläget levererar vi endas inom Sverige!


Var kommer ert bivax ifrån?

Vi köper endast in bivax från Svenska biodlare som producerar sitt egna bivax. I nödfall köper vi in bivax från återförsäljare lokalt i Skåne. Kvalité är viktigt för oss, därför ställer vi höga krav på både biodlare och återförsäljare.