Vår returpolicy

Om du inte är nöjd med de mottagna produkterna kan du byta den på något av följande sätt:

Byte och Returer

Ni kan byta eller returnera varor inom 14 dagar från varan hämtats ut. Kontakta oss via vårt kontaktformulär, begär en retursedel och skicka tillbaka varan med posten. Var tydlig i ert meddelande att ni önskar returnera en vara. Du kan byta ut produkten mot en annan. Om produkten inte motsvarade dina förväntningar kan du returnera och få pengarna tillbaka. Kontakta oss inom 14 dagar från att du mottagit produkten och informera om att du önskar lämna tillbaka den. Ni får via mail en fraktsedel som ni fäster på förpackningen. Tänk på att förpacka varan väl och att ni ansvarar för varorna till de kommit tillbaka till oss. Vid byte och returer står ni för frakten. Varor i vår outlet ingår ej i i bytes eller returrätten. 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Vid utnyttjande av ångerrätten skicka ett mail med  ditt meddelande till oss. Det måste klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Efter att ni meddelat oss att ni vill ångra ert köp/returnera/byta eller reklamera  ska ni skicka tillvara varan inom 14 dagar. 

Reklamation 

Du som privatkund har 3 års reklamationsrätt. Kontakta oss skriftligen ang. reklamation. Observera att våra produkter oftast ändrar färg och form inom 3 år och det är endast ett så kallat ursprungligt fel som reklameras och inte något som du själv har orsakat. Vid felaktig vara skickar ni ett mail till oss på [email protected] så skickar vi en ny vara till er. (att ett ljus rinner räknas inte som ett ursprungligt fel då egenskaperna hos ljus varierar efter yttre omständigheter) 

Outlet

I vår outlet hittar ni produkter som har någon defekt. Detta kan vara produkter som sorterats ut av skönhetsfel, inte rent bivax eller liknande. Dessa varor kan vi inte garantera att de fungerar som produkter till ordinarie pris. Du har alltid rätt till din lagstadgade ångerrätt på 14 dagar. Tänk på att ni står för returfrakten. Däremot görs inga byten på dessa varor. Ljus ni köper på outlet kan inte garanteras att de brinner lika bra som de med rent bivax. Dessa ljus kan rinna, flamma, sota. Dessa fel godtas ej som reklamation. 

Återbetalning

Vårt mål är att hantera returen inom 7 arbetsdagar från att den mottagits på vårt lager. Summan återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats. Återbetalning sker via Payson.