Vår returpolicy

Om du inte är nöjd med de mottagna produkterna kan du byta den på något av följande sätt:

8Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller i 14 dagar.  Ångerfristen börjar löpa den dag ni tog emot varan, inte dagen då varan kom till ombudet. Vid utnyttjande av ångerrätten kontakta vår kundtjänst på [email protected]. Det måste klart framgå att du ångrar dig. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Efter att ni meddelat oss att ni vill ångra ert köp/returnera/byta eller reklamera ska ni skicka tillvara varan inom 14 dagar. 

Outlet

I vår outlet hittar ni produkter som har någon defekt. Detta kan vara produkter som sorterats ut av skönhetsfel, inte rent bivax eller liknande. Dessa varor kan vi inte garantera att de fungerar som produkter till ordinarie pris. Du har alltid rätt till din lagstadgade ångerrätt på 14 dagar. Tänk på att ni står för returfrakten. Däremot görs inga byten på dessa varor. Ljus ni köper på outlet kan inte garanteras att de brinner lika bra som de med rent bivax. Dessa ljus kan rinna, flamma, sota. Dessa fel godtas ej som reklamation. 

Reklamation 

Du som privatkund har 3 års reklamationsrätt. Kontakta oss skriftligen ang. reklamation på [email protected]. Observera att våra produkter oftast ändrar färg och form inom 3 år och det är endast ett så kallat ursprungligt fel som reklameras och inte något som du själv har orsakat. Vid felaktig vara skickar ni ett mail till oss på [email protected] så skickar vi en ny vara till er. (att ett ljus rinner räknas inte som ett ursprungligt fel då egenskaperna hos ljus varierar efter yttre omständigheter) 


Återbetalning

Vårt mål är att hantera returen inom 7 arbetsdagar från att den mottagits på vårt lager. Summan återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats. Återbetalning sker via samma betalsätt som ni valt i kassan. 

Frakt

Vi ber dig packa varorna så bra du kan tillsammans med ev. tillbehör.
Emballera väl så paketet klarar postgången (gärna i originalförpackningen). Vi vill göra dig uppmärksam på att Ni ansvarar för returen till dess att vi mottagit försändelsen. Vid reklamation kommer vi skicka ett meddelande antingen via sms eller mail med en länk med frakt information. Denna tar ni med och visar upp på ett ombud. Vid Retur eller ångrat köp står ni för fraktkostnaden och vi kommer inte skicka ett medlenade med frakt handlingar.